Σελίδες

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ;

Η κυβερνηση αρνειται να "παιξει το ρολο της Δικαιοσυνης", καθως δηλωνουν δεξια κι αριστερα οι εκπροσωποι της, κανεις ομως δεν διαμαρτυρεται που η Δικαιοσυνη αντικαθιστα την κυβερνηση.

Οι (επανεκλεγμενοι πριν λιγους μηνες) εκπροσωποι της κυβερνησης, σαν τροχονομοι σε ωρα αιχμης, παραπεμπουν στους δικαστες τα σκανδαλα τα οποια περιφερονται σε τρελλες τροχιες στο ροζ συμπαν των σκανδαλων.

Ειναι ομως το συμπαν των σκανδαλων ροζ; Γιατι να ειναι ροζ; Συντρεχει καποιος σοβαρος λογος να εχει αυτο το χρωμα; Το ροδινο χρωμα, ενα χρωμα που ηρεμει και φερνει ευεξια, ποια σχεση εχει με αυτα που περιγραφονται σημερα λεπτομερως; Με τα γερα φαγοποτια, τις κλεψιες, τις ρεμουλες, τις αρπαχτες; Οι ειδησεις φουσκωνουν τα μυαλα μας με οσα ΔΕΝ λεγονται και η φαντασια οργιαζει. Ισως για να πεσουμε στα μαλακα οταν βγει στα φορα η -λιγοτερο σκανδαλωδης αραγε;- αληθεια...

Μηπως γνωριζουν ολοι αυτοι οι κυριοι πολιτικοι κατι σημαντικοτερο απο τα (οικονομικα και αλλα) σκανδαλα και μας το κρυβουν; Μηπως ειναι λιγα τα ψωμια τους -γενικως; Μηπως ποσως ενδιαφερονται για καρεκλες κυβερνωντων και ετοιμαζονται να προσχωρησουν ομαδικως σε αλλες καρεκλες, οπως π.χ. ο κ. Μπλιερ;

Ποια εταιρεια θα μας αναλαβει κ.κ. βουλευτες και πατερες του εθνους; Ποια/ες πολυεθνικη/ες θα κυβερνησει/ουν τη χωρα στο εξης; Πειτε το επιτελους, μη κρυβετε λογια, σε ποιον/ποιους μας εχετε εκχωρησει. Να ξερουμε απο τωρα τα προιοντα τινος να υποστηριξουμε.

ΜΕ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΝΑ ΒΑΦΤΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ..? ΑΜΑΝ! ΤΟ' ΓΡΑΨΑ ΚΙ ΑΥΤΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: