Σελίδες

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Αποτελέσματα του Διαγωνισμού αφίσας για το φεστιβάλ Ιθάκης 2008

Μετά από αρκετή αναμονή σας ανακοινώνουμε τα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού Δέκα Εικόνες για την Ιθάκη που φέτος είχε σαν θέμα το "όνειρο".

Η κριτική επιτροπή είχε αρκετή δουλειά φέτος αφού οι συμμετοχές ξεπέρασαν σε αριθμό κάθε προηγούμενη χρονιά. Λάβαμε συνολικά 1900 αφίσες από 1257 συμμετέχοντες από την Ελλάδα και άλλες 69 χώρες!

Οι δέκα πρώτες αφίσες που επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή διαθέτουν ένα έντονο "προσωπικό" στοιχείο. Στο σύνολό τους αποτελούν μια πολυδιάστατη καταγραφή για το τι μπορεί να σημαίνει η λέξη "όνειρο" στον κάθεναν: φυγή - απόδραση, μια ευχή, μια σχεδόν μαθηματική συνάρτηση, μια μηχανή επεξεργασίας εικόνων και συναισθημάτων, κάτι ανεξήγητο ή παράλογο ή ακόμα ένα προϊόν.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας έστειλαν τη δουλειά τους και θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στην Ιθάκη στις 12 Ιουλίου όπου θα γίνει η απονομή των βραβείων και θα εγκαινιαστούν οι δύο εκθέσεις με τους δέκα νικητές και τους 123 φιναλίστ καθώς και η έκθεση αφίσας της Apeiron Photos με θέμα "20 years to know".

Τα αποτελέσματα εδώ: -->>
http://www.tenimages.org/winners.php?lang=1&aa=8


και του χρόνου !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: