Σελίδες

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Ετυμηγορία του "ελληνικού" καρτέλ σιδήρου: ΘΑΝΑΤΟΣ

Η υπόθεση Θεόδωρου Τενέζου από το στόμα του ίδιου στην 28η ημέρα απεργίας πείνας (13/2/2009)
Μια σπαραχτική ιστορία, βγαλμένη από μεσαιωνικές πρακτικές ελέγχου δημιουργικών ανθρώπων.

Με δυο λόγια: Ενας απλός σιδεράς προοδεύει, εξαγοράζει μια επιχείρηση, γιγαντώνει τα κέρδη της, ανακαλύπτει τη μαφία που βρίσκεται πίσω από τις υπερβολικές τιμές διάθεσης του σιδήρου στη χώρα μας (ενώ εξάγεται από τις ίδιες επιχειρήσεις στη μισή τιμή περίπου), συνεργάζεται με καθηγητή του ΕΜΠ για να ελέγξει τη ποιότητα σιδήρου άλλων χωρών (Ιταλία και Τουρκία έχουν καλύτερης ποιότητας και πολύ φτηνότερο σίδηρο) ώστε να εισάγει απο εκεί και να το επεξεργαστεί ώστε να μειώσει μέχρι και 80% την τιμή διάθεσης του προϊόντος, τα καρτέλ αρχίζουν πόλεμο, η Επιτροπή Ανταγωνισμού κάνει τα κουφά αυτιά, απευθύνεται σε όλα τα κρατικά μέσα, υπουργούς, επιτροπές, δικαιοσύνη, κλπ, φτάνει και μέχρι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι τράπεζες τον εξοντώνουν οικονομικά, υφίσταται απειλές, παρακολουθείται από μπράβους, υφίσταται καταστροφές σε περιουσιακά του στοιχεία, ζητά σχετική εργασία ως απλός εργάτης ώστε να κερδίζει τα ελάχιστα προς το ζειν και του αρνούνται, ελπίζει να δικαιωθεί στην Ε.Ε., χαρά στην αντοχή του!
Τα υπόλοιπα, με λεπτομέρειες, ακούστε τα από τον ίδιο στο βίντεο: -->>


Συνέντευξη με τον Θεόδωρο Τενέζο from tasos on Vimeo.

-->> το βρήκα εδώ: Ελευθερία ή θάνατος; (kaltsovrako)
-->> επειδή οι ιστορίες αυτού του είδους με πονούν πολύ, δυσκολεύομαι να τη παρακολουθήσω. Εύχομαι «καλά ξεμπερδέματα» στο δυναμικό αγωνιστή της ζωής και Καλή Επιτυχία να βρει στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
-->> αν ήταν αδελφός μου, θα του ευχόμουν «μακριά κι αλάργα από τις ύαινες». Από την άλλη πλευρά πάλι, κάποιος θα πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα...

Κ Ο Υ Ρ Α Γ Ι Ο Θ Ε Ο Δ Ω Ρ Ε

-->> STOP CARTEL

Δεν υπάρχουν σχόλια: