Σελίδες

Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Ωραίο αυτό το κολπάκι...



...και πρωτότυπο!

Να το παίζει αντιπολίτευση η κυβέρνηση, δηλαδή...


6 σχόλια:

blogger είπε...

Για αυτό λέμε ότι δεν υπάρχει ουσιαστικά κυβέρνηση εδώ και πολλούς μήνες.
Το μόνο που τους νοιάζει είναι η επιβίωσή τους.

kopria είπε...

Όταν ο λαός συμμετέχει στην εξουσία με την τετραετή επίφαση δημοκρατίας και βρίσκεται συνεχώς κάτω από καθεστώς προπαγάνδας και αποβλάκωσης από τα Μέσα μαζικής Εξαχρείωσης τότε οι κυβερνωντες πάντα θα νοιάζονται για την πάρτυ τους... ατών και των εργοδοτών τους

Rodia είπε...

-->> σαν συμπλήρωμα του ποστ:

Το αναμάσημα των λαθών των προκατόχων εμποδίζει τη δημιουργική ώθηση της σκέψης προς τα εμπρός. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στις κυβερνήσεις, που έχουν πολλούς λόγους να αποπροσανατολίζουν τον κοσμάκη, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Αστο το παρελθόν, ρε φίλε! ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ. Αυτό είναι το ζητούμενο, έτσι δεν είναι;

~~ Κρογια, έχεις δίκιο, δεν υπάρχει όραμα. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΟΡΑΜΑ. ΓΕΝΙΚΩΣ. Απο διαχειριστικές προτάσεις πήξαμε! :)

~~Πολύκαρπε, μεγάλο δίκιο έχεις! :)
Το χρήμα τείνει να εξαγοράσει τα πάντα.

Rodia είπε...

Κι άλλο συμπλήρωμα:
Αναρωτιέμαι γιατί το παίζει αντιπολίτευση η κυβέρνηση. Μήπως επειδή έχει βγει και αυτή (μικρά και μεγάλα -κυρίως- στελέχη της, παράγοντές της, ψηφοδότες της, κλπ) κερδισμένη από τα σκάνδαλα (ή δήθεν σκάνδαλα) του παρελθόντος που καταγγέλει;

blogger είπε...

Ροδιά μου, η Ν.Δ. αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση για τα σκάνδαλα μέχρι το 2004, αλλά τα πάντα τα έπιανε επιφανειακά και επικοινωνιακά, γιατί ποτέ δεν είχε το θάρρος να τα ψάξει σε βάθος για έναν πολύ απλό λόγο.
Σε όλα εμπλέκονταν και δικά της μικρά - μεγάλα στελέχη...
Δηλαδή, και όραμα να έχει κάποιος, ακυρώνεται με την ακατάσχετη και χωρίς ουσιαστική διερεύνηση σκανδαλολογία.
Ισοπεδώνονται όλα.

Rodia είπε...

να σου πω.. Φτάνω στο συμπέρασμα ότι η ΝΔ ως αντιπολίτευση (πριν το 2004) υπονόμευε την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ συμμετέχοντας ή και δημιουργώντας δια πλαγίων οδών διάφορα παρατράγουδα (π.χ. ΧΑΑ, έχω παραδείγματα) και σήμερα, επειδή το ΠΑΣΟΚ και λοιπά κόμματα (πλην ΛΑΟΣ, που παραπαίει και σκοντάφτει, γενικώς είναι παραζαλισμένο!) δεν ακολουθούν την ίδια "μέθοδο" υπονόμευσης, αλλά θέλουν να βγουν όλα στο φως, τά'χει παίξει κανονικά!!!