Σελίδες

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

ευρωεκλογές τέλος: τράβα τώρα το καζανάκι!


Οι εικόνες είναι από σχολικό κτίριο δημοτικού σχολείου της πρωτεύουσας του ελληνικού κράτους, της Αθήνας. Σε δήμο της Β' περιφέρειας Αθηνών. Προσέξτε τις λεπτομέρειες, πατείστε πάνω στις εικόνες να τις δείτε μεγαλύτερες.

Σε αυτό το όμορφο και ευρηματικό περιβάλλον μορφώνονται τα παιδιά μας, μαθαίνουν τι εστί αισθητική, τι εστί πρακτικό πνεύμα, τι σημαίνει φαντασία, καθαριότητα, διδάσκονται τη στενή σχέση του ηλεκτρισμού με το καζανάκι τύπου ΝΙΑΓΑΡΑ, και άλλα πολλά χρήσιμα για την εξέλιξή τους ως πολίτες αυτής της χώρας. Μαθαίνουν να σέβονται το κράτος και την εξουσία, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που η κυβέρνηση, το κράτος, η εξουσία, σέβονται το παιδί, τα Παιδιά Μας. Ολα τα Παιδιά.

Ευρωεκλογές τέλος. Χτες ήμασταν ευρωπαίοι, ψηφίσαμε σαν ευρωπαίοι τουλάχιστον -με υψηλό ποσοστό αποχής δλδ. Από σήμερα, επιστρέφουμε στη μιζέρια και στη κακομοιριά μας. Περαστικά μας, ένας κοιλόπονος ήταν, μια μικρή ίωση στομάχου, τραβήξετε τώρα το καζανάκι και πάπαλα! Ολα θα πάνε στο βόθρο της αμνησίας. Περασμένα ξεχασμένα...

3 σχόλια:

pølsemannen είπε...

Τι Ευρώπη καλέ;

Σταρ Τρεκ και βάλε!

Ηλεκτρικό καζανάκι, σε στέλνει σε άλλες διαστάσεις!

Rodia είπε...

Πας και ξαλαφρωμένος... !!!

Rodia είπε...

~~blogo, έλα βρε παιδί μου, πες το, να το πάρει το ποτάμι.. Μη με κρατάς σε αγωνία και τελειώσαν και τα ηρεμιστικά λέμε :))