Σελίδες

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Autonomia EXPO στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου


H Autonomia EXPO ανοίγει τη πόρτα της την Παρασκευή 28, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από τις 10 πμ έως τις 9 μμ.

Το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου είναι προσπελάσιμο από το σταθμό Άγιος Αντώνιος του μετρό.

Όσοι και όσες χρησιμοποιείτε βαριά ηλεκτροκίνητα καθίσματα έξω από το σταθμό του μετρό Άγιος Αντώνιος θα υπάρχουν προσπελάσιμα αυτοκίνητα για να τα χρησιμοποιήσετε για να μεταφερθείτε μέχρι το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και αντιστρόφως.

Όπως καταλαβαίνετε προτεραιότητα για αυτές τις μεταφορές θα δοθεί στους χειριστές αναπηρικών καθισμάτων δεδομένου ότι τα αυτοκίνητα είναι προσπελάσιμα και δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλά προσπελάσιμα αυτοκίνητα.

Οι ικανοί σωματικά επισκέπτες θα εξυπηρετούνται κατά δεύτερη προτεραιότητα από τα προσπελάσιμα αυτοκίνητα αλλά θα υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα που θα μπορούν να εξυπηρετηθούν χωρίς ωστόσο αυτά τα αυτοκίνητα να έχουν ράμπες.

Περισσότερες πληροφορίες για τους άλλους τρόπους πρόσβασης στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και στην Autonomia EXPO μπορείτε να διαβάσετε στο http://www.autonomiaexpo.org/?page_id=585

____________________________
αναμετάδοση


Δεν υπάρχουν σχόλια: