Σελίδες

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Διαφθορείς, διεφθαρμένοι και αδιάφθοροι

Διαφθορείς:
Μεταξύ άλλων, η γερμανικη εταιρεία Siemens, μερικές αμερικανικές, βρεττανικές, γερμανικές και γαλλικές εταιρείες παραγωγής και εμπορίας όπλων (μέσω των μεσαζόντων ή και κατευθείαν), κάποια μεγαλοστελέχη ή και μικροστελέχη χουντικών και μεταχουντικών κυβερνήσεων, μερικοί εργατοπατέρες και αγροτοπατέρες, πρασινοφρουροί και γαλαζοφρουροί, ιερωμένοι, κλπ, πανάξιοι όλοι, καθένας στον τομέα του.

Διεφθαρμένοι:
Μεταξύ άλλων, υπουργοί, υφυπουργοί, βουλευτές, κομματικοί παράγοντες, εργατοπατέρες και αγροτοπατέρες, πρασινοφρουροί και γαλαζοφρουροί, ιερωμένοι, (αυτοι οι 5 παιζουν σε δυο ταμπλώ), διευθυντές και πρόεδροι Οργανισμών Κοινης Ωφελείας, σχολάρχες, τμηματάρχες, επιθεωρητές, κλπ, πανάξιοι όλοι, καθένας στον τομέα του.

Αδιάφθοροι:
Το υπόλοιπο 90% των ελλήνων πολιτών, αν όλοι οι προηγούμενοι αποτελούν το 10%. Ατυχώς, στο 90% περιλαμβάνονται και οι ανόητοι (των οποίων το ποσοστό μένει αδιευκρίνιστο) που αποτελούν το εκλογικό σώμα εκείνων που ψήφιζαν και ανεδείκνυαν τις κυβερνήσεις των προαναφερθέντων διαφθορέων.
_____________________________
ΣΗΜ. Για να ξέρουμε για τι ακριβώς μιλάμε. Δεν τα "φάγαμε μαζί" κ. Πάγκαλε και ούτε είχαμε καμμιά επιθυμία να "τα φάμε μαζί" ή και μόνοι μας. Η μετακύλιση ευθυνών είναι παλιό κόλπο και δεν μασάμε -γενικώς- ούτε καταπίνουμε ανοησίες.

2 σχόλια:

Sophia είπε...

Και οι αδιάφοροι?
;-)

Rodia είπε...

Πακετο με τους ανοητους!
(και τους εξυπνους, φυσικα)