Σελίδες

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ανθρώπινη Πραγματικότητα -05



ΑΡΘΡΟ 5

Τα βασανιστήρια, η σκληρή, απάνθρωπη και ταπεινωτική μεταχείριση ανθρώπου από άνθρωπο, αποτελούν άλλο ένα βασικό στύλο του συστήματος που μας κυβερνά και καλό είναι να διδάσκονται στους ανθρώπους ξεκινώντας από τη βρεφονηπιακή ηλικία.

_________________________________
Αυτά που λέει η Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Αρθρο -05, ότι δηλαδή «Κανείς δεν επιτρέπεται να υποβάλλεται σε βασανιστήρια ούτε σε ποινή ή μεταχείριση σκληρή, απάνθρωπη ή ταπεινωτική.» είναι μάλλον ευσεβείς πόθοι...

ΣΗΜ.1. Η διδασκαλία του μαθήματος της Βασανιστικής (κυρίως πράξη και όχι θεωρία) στις τρυφερές ψυχούλες είναι απαραίτητη και καλούνται οι γονείς να μη παραλείπουν να την εφαρμόζουν συστηματικά στα παιδιά τους, αν θέλουν να τα δουν κάποια μέρα να προκόβουν στη ζωή. Αγαπητοί γονείς, πλακώνετε ταχτικά τα μωράκια σας και τα νήπια στα χαστούκια, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να τα δείρετε γερά ή έστω, να τα σκαμπιλίσετε: Οταν βρέχουν την κούνια τους, όταν δεν τρώνε τις αηδίες που τα μπουκώνετε, όταν λένε "κακά λόγια". Στην ειδική αυτή περίπτωση της βωμολοχίας, μπορείτε να τους τρυπάτε τα χείλη με μια βελόνα -καμενη με σπιρτο, μη παθουν και καμμια μόλυνση και τρεχετε μετα. Γονείς, προσοχή: μη περιμένετε να μάθουν τις βασικές αρχές της Βασανιστικής σε ειδικές σχολές, τότε θα είναι πολύ αργά, θα έχει ήδη διαβρωθεί ο εγκέφαλος των παιδιών σας από ανόητες θεωρίες αντιαυταρχισμού και άλλα χειρότερα, υποσκαπτικά των Αξιών του συστήματός μας.
ΣΗΜ.2. Θα έγραφα κάτι και για τα ζώα -βασανισμός ζώου από άνθρωπο, δηλαδή- αλλά εδώ περιγράφω τη δική μας πραγματικότητα, η οποία είναι ανώτερη των άλλων ζώων, βεβαίως.

2 σχόλια:

sonora είπε...

Είχα διαβάσει ένα σχόλιο παλιότερα,σε μια ανάρτηση που δε θυμάμαι,πρέπει να ήταν το 2008, που με στοίχειωσε. Έγραφε μια κοπελιά,για τη βία,σαν χαρακτηριστικό γνώρισμα των ανδρών,και αυτό μου προκάλεσε πολλές σκέψεις.Είχε δίκιο.Ακόμη επεξεργάζομαι μέσα μου τις συνέπειες αυτής της συνειδητοποίησης,και όσο και αν απωθώ τις σκέψεις αυτές,κάθε εικόνα σαν την παραπάνω μου αναμοχλεύει την ψυχή.Είναι η πρώτη φορά που μοιράζομαι αυτές τις σκέψεις,γιατί δεν πρέπει να αφήνουμε ασχολίαστες τέτοιες εικόνες,αλλά και τι να πει κάποιος για το θέαμα αυτό;

Rodia είπε...

Επειδη εχω εντρυφήσει στο ανεξαντλητο θεμα "βια", δεν μπορω να το χρεωσω αποκλειστικα στους αντρες. Υπαρχουν και οι μανες που γεννουν και διαπλαθουν τα βιαια παιδια.

Ακομα, η ισότητα των δυο φύλων ειναι φαινομενο των καιρων και πολυ παρεξηγημενο, επειδη "ισοτητα" σημαινει για πολλους "ανδροποίηση" της γυναικας.

Απο τη στιγμή που διαχωριζονται οι ανθρωποι με οποιοδηποτε τροπο, ακομα και με το φυλετικο τους γνωρισμα, νομιζω οτι οι συμπεριφορες δεν θα αλλαξουν προς το καλυτερο, ηπιότερο, κλπ...