Σελίδες

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ελλάδα: Σταυροδρόμι ή Εδρα;


Ενα ερώτημα θέτω και περιμένω την έκβαση των γεγονότων. Δυσκολεύομαι να πεισθώ (μάλλον, δεν πείθομαι καθόλου!) πως η δήθεν αλλαγή στο κυβερνητικό σχήμα θα φέρει διαφορετικά αποτελέσματα από την προηγούμενη κατάσταση. Περισσότερο πείθομαι από όσα λέγονται στο βίντεο. Ακόμα λιγότερο με πείθουν οι κορώνες του κ. Πάγκαλου, που δημιουργεί επεισόδια εκ του μηδενός, χώρια που το βρίσκω πιθανό να είναι και προσυνεννοημένα για λόγους εντυπώσεων και.. ψηφοθηρικούς! Φασαρία να γίνεται, ώστε ο κόσμος να ασχολείται με τον γελωτοποιό που κάνει τούμπες και πετάει σαχλαμάρες και όχι με τις σοβαρότατες απειλές που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας. Οση προσπάθεια κι αν έγινε τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος δεν έχει εκπαιδευτεί και τόσο καλά στην ανοησία από τα εξωνημένα κανάλια με τους πρετεντέρηδες και τις κυρίες τύπου Μπήλιω.


http://youtu.be/p-6xZaR2vc8

Διάβασα ότι ο Οσκαρ Λαφοντέν προτρέπει την ελληνική κυβέρνηση να ζητήσει διαγραφή του χρέους (το έγραψαν χθες αρκετές εφημερίδες) και αυτό δεν είναι κάτι τι πρωτότυπο, μια και η Γερμανία έχει εφαρμόσει πρώτη αυτή τη λύση και έτσι κατάφερε να ανανήψει και να αναδειχτεί σε μεγάλη οικονομική δύναμη από το 1953. Ενθαρρυντική και η στάση αρκετών ευρωπαίων συμπολιτών μας, όπως ο Κον Μπεντίτ, που μας στηρίζουν σε κάθε ευκαιρία.

Τελικά, τι είναι η χώρα μας; Σταυροδρόμι οικονομικών τρομοκρατών ή έδρα μαφιόζων; Ο αιώνιος ήρωας ή το αιώνιο θύμα;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν τυχόν διαγραφεί το χρέος από την παρούσα κυβέρνηση, κανείς -μα κανείς απολύτως!- απο τους υποτιθέμενους σωτήρες του έθνους δεν θα πρέπει να παραμείνει στη θέση του. Ολα θα χρειαστουν αλλαγή, ξεκινώντας απο το Σύνταγμα και το περιώνυμο άρθρο περί ανευθυνότητας υπουργών. Να σταθεί στα πόδια της η Δικαιοσύνη, το Συμβούλιο της Επικρατείας να ξαναβρεί το βηματισμό του, τα συνδικάτα να διώξουν τις άχρηστες και κακοπροαίρετες ηγεσίες. Οσο σκέφτομαι τις λεπτομερειες, τόσο πείθομαι ότι τα πράγματα ήταν μαγειρεμένα πολύ νωρίτερα.

Αντίσταση αδέρφια όλου του κόσμου! Βοηθάτε να νικήσουμε τα τέρατα!
___________________________
Μη παραλείψεις να ρίξεις μια ματιά και στις 10 στρατηγικές χειραγώγησης. Ηδη, εφαρμόζονται εδώ και αρκετό καιρό. Να μάθουμε να τις αναγνωρίζουμε και.. να μη μασάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: