Σελίδες

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

καλλιτέχνες και αεριτζήδες


οι καλλιτέχνες και...

οι αεριτζήδες


«η κυβέρνηση ΓΑΠ μετά από μια απέλπιδα προσπάθεια να ξεγελά ταυτόχρονα και το ΔΝΤ και τους πολίτες, ετοιμάζεται να πέσει όχι με την αξιοπρέπεια αυτού που προσπάθησε και απέτυχε, αλλά με την κωμικοτραγικότητα του σαλτιμπάγκου που τα κόλπα του τελείωσαν»

Σχόλια απο:
1. Πανικ: «εωσότου οι Ευρωπαίοι είναι έτοιμοι να διαθέσουν 2 τρις ευρώ για να κοντρολάρουν τις επιπτώσεις στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, δεν μπορεί η Ελλάδα να βγεί από το Ευρώ»

2. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ: «Εγώ έχω φύγει απ' το ευρώ προ πολλού. Δεν έχω μία»

Σχολιάζω με τη σειρά μου το σχόλιο του Πανικ: Η προδοσία διακρίνεται καθαρά. Ολόκληρη η χώρα μας βρίσκεται σε αναμονή, βουλιάζει περιμένοντας να βρουν οι φίλοι και εταίροι μας τη μέθοδο εξόδου απο την κρίση και στη συνέχεια να μας σουτάρουν απο ευρωζώνη και ευρωπαϊκή ένωση και διερωτώμαι:

  • Με ποιο όφελος μας παραδίδουν οι εκλεγμένοι κυβερνήτες δεμένους χεροπόδαρα στο άρμα της φτώχειας και της απαξίωσης;
  • Ετσι εξηγείται, άραγε, η πρεμούρα να πάρει ο κ. Σαμαράς τα ηνία της εξουσίας, μήπως προλάβει να αρπάξει κι αυτός κάνα κοκκαλάκι;

Είναι άξιοι να βγουν και να πουν μετά την καταστροφή «το κάναμε για το καλό σας, να συνηθίσετε σιγά σιγά στην κακομοιριά, στην ανέχεια και στην πείνα» και να περιμένουν να πούμε κι ευχαριστώ. Τέτοια αναλγησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: