Σελίδες

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ESM: Μόνιμος Μηχανισμός Στήριξης ή Υποδούλωσης;

Ξέρεις τί είναι αυτός ο Μόνιμος Μηχανισμός Στήριξης, ο ESM, ο οποίος θα σώσει (υποτίθεται, έτσι λένε οι ηγέτες της ΕΕ) τους ευρωπαϊκούς λαούς; Σε ενημέρωσε κάποιος από αυτούς που κυβερνούν τη χώρα σου, που μετέχουν στη κυβέρνηση, που είναι βουλευτές κυβερνητικών ή/και άλλων κομμάτων; Ποιος επεξεργάστηκε τα άρθρα που ορίζουν το μηχανισμό αυτόν; Οι εκλεγμένες κυβερνήσεις ή οι διορισμένοι χαρτογιακάδες της Κομισιόν; Είναι αυτή η δουλειά τους; Τους πληρώνεις με τους φόρους σου για να σκαρώνουν παρόμοια τερατουργήματα; Οι κυβερνήτες των κρατών μελών τί κάνουν; Γνωρίζουν γραφή και ανάγνωση; Αν ναι, συμφωνούν;

Φυσικά και συμφωνούν. Τώρα που το σκέφτομαι, τόσο βεβαιώνομαι για το πλαστό της "κρίσης" του ευρώ, αλλά, ακόμα και αν είναι αληθινή, την εκμεταλλεύτηκαν μερικοί διεστραμμένοι εγκέφαλοι και με κλειδί την "κρίση" αυτή προσπαθούν να πασσάρουν αυτό τον υποτιθέμενο υποστηρικτικό μηχανισμό και μάλιστα γρήγορα γρήγορα πριν προφτάσουν οι λαοί της Ευρώπης να αντιδράσουν.

Η αίσθησή μου είναι (γράφω "αίσθηση" επειδή δεν έχω στοιχεία, δεν ενημερώθηκα σχετικά, όλα κρατιούνται επτασφράγιστα μυστικά, εξ ού και συνομωσία των ελιτ) η αίσθησή μου είναι λοιπόν ότι θέλουν (ποιοι; τα μέλη της αφρόκρεμας του 1% βέβαια, που εμεις οι του 99% την κάναμε αφρόκρεμα με τα μυαλά και τα χέρια και την ψήφο μας φυσικά) να συγκεντρώσουν όλο τον πλούτο, όλων των κρατών μελών της Ευρώπης, και κατόπιν να δίνουν ανάσες στους ανθρώπους με το σταγονόμετρο. Να αποκτήσουν πλήρη έλεγχο στις περιουσίες των πατρίδων μας, αλλά και στις ζωές μας.

TREATY
ESTABLISHING THE EUROPEAN STABILITY MECHANISM (ESM)
BETWEEN THE KINGDOM OF BELGIUM, THE FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY, THE REPUBLIC OF ESTHONIA, IRELAND, THE HELLENIC REPUBLIC, THE KINGDOM OF SPAIN, THE FRENCH REPUBLIC, THE ITALIAN REPUBLIC, THE REPUBLIC OF CYPRUS, THE GRAND DUCHY OF LYXENBOURG, MALTA, THE KINGDOM OF THE NEDERLANDS, THE REPUBLIC OF AUSTRIA, THE PORTUGUESE REPUBLIC, THE REPUBLIC OF SLOVENIA, THE SLOVAK REPUBLIC, THE REPUBLIC OF FINLAND




http://www.youtube.com/watch?v=n6jeIwFld3Q&feature=colike

Uploaded by antinemecis on Nov 9, 2011

Συνοδεύουν το βίντεο:
Η επιμονή διάσωσης του Ευρώ και η πάση θυσία να προλάβουν να οργανώσουν το μόνιμο μηχανισμό στήριξης (ESM) για τη "σωτηρία" των ευρωπαϊκών λαών, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα τεράστιο κόλπο λεηλασίας που στήνεται στις πλάτες όλων μας!
Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση ή Ευρωπαϊκός ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ;
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο!!!

Για ελληνικούς υπότιτλους και ρύθμιση υποτίτλων πατήστε "cc"

Μεταφέρω το κείμενο:
Αντιμετωπίζουν κρίση η ΕΕ και το ευρώ;
Τί μπορεί και θα έπρεπε να γίνει;
Η ΕΕ φτιάχνει μια νέα συνθήκη που λέγεται "επικύρωση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας" ή ESM, μια συνθήκη χρέους!

Αρθρο 8/παρ.1
Ολα τα μέλη του κοινοβουλίου έχουν πρόσβαση στο προσχέδιο νόμου. Το εγκεκριμένο μετοχικό κεφάλαιο πρέπει να είναι 700 δισ. ευρώ.

Ερώτημα: Γιατί 700 δισ.; Από πού προέκυψε αυτό το νούμερο; Και από ποιον και σε ποια βάση υπολογίστηκε;

Αρθρο 9/παρ.3
Τα μέλη του ESM με το παρόν δεσμεύονται αμετάκλητα και άνευ όρων να καταβάλλουν κατά απαίτηση οποιοδήποτε κεφάλαιο απαιτηθεί σε διάστημα 7 ημερών από την υποβολή του αιτήματος.

Ερώτημα: Κανένα, στην ουσία. Αυτό το κομμάτι είναι ξεκάθαρο... Αν ο ESM χρειάζεται χρήματα, έχουμε προθεσμία 7 ημερών να πληρώσουμε. Αν συνυπολογίσουμε τις συνήθεις τραπεζικές διαδικασίες, αυτό σημαίνει ότι έχουμε 4 μέρες περιθώριο για να "κόψουμε" την επιταγή. Αλλά, τί σημαίνει αμετάκλητα και άνευ όρων; Τί θα συμβεί αν έχουμε νέο κοινοβούλιο; Ενα κοινοβούλιο που δεν θα θέλει να μεταφέρει χρήματα στον ESM; Πρέπει να πληρώσουμε οπωσδήποτε;

Αρθρο 10/παρ.1
Το συμβούλιο ηγετών μπορεί να αποφασίσει να αλλάξει το εγκεκριμένο κεφάλαιο και να τροποποιήσει το άρθρο 8 αναλόγως.

Ερώτημα: Ορίστε;.. Δηλαδή, τα 700 δισ. ευρώ είναι μόνο η αρχή; Ο ESM μπορεί να αυξάνει το αποθεματικό του όσο θέλει και όποτε θέλει; Και τότε, θα απαιτείται εμείς (βάσει του άρθρου 9) αμετάκλητα και άνευ όρων να πληρώνουμε;

Αρθρο 27/παρ.2 και 3
Ο ESM πρέπει να έχει πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα να παρίσταται ενώπιον δικαστηρίου. Ο ESM, η περιουσία του, κεφάλαια και περιουσιακά στοιχεία, πρέπει να έχουν ασυλία από κάθε μορφής δικαστική διαδικασία.

Ερώτημα: Δηλαδή, ο ESM μπορεί να μηνύσει εμάς, αλλά εμείς δεν μπορούμε να εγκαλέσουμε τον ESM στα δικαστήρια;

Αρθρο 27/παρ.4
Η περιουσία, κεφάλαια και περιουσιακά στοιχεία του ESM, πρέπει να έχουν ασυλία από έρευνα, επίταξη, κατάσχεση, απαλλοτρίωση, ή άλλης μορφής κατάσχεση, ανάσυρση ή αποκλεισμό από εκτελεστική, δικαστική, διοικητική ή νομοθετική δράση.

Ερώτημα: Η ασυλία από δικαστική δράση καλύφθηκε από το τελευταίο σημείο, αλλά αυτό σημαίνει ότι ούτε οι κυβερνήσεις μας, ούτε οι νομοθέτες μας, ούτε κανένας από τους δημοκρατικούς μας νόμους, μπορούν να έχουν κάποια επίδραση στον οργανισμό του ESM; Πρόκειται για μια πανίσχυρη συνθήκη!

Αρθρο 30/παρ.1
Οι διοικητές, εναλλακτικοί διοικητές, διευθυντές, εναλλακτικοί διευθυντές, ο διευθύνων σύμβουλος και τα μέλη του προσωπικού, πρέπει να έχουν ασυλία από νομικές διαδικασίες σε σχέση με τις πράξεις τους και διασφάλιση απορρήτου, όσον αφορά έγγραφα και ντοκουμέντα.

Ερώτημα: Αρα, όποιος εμπλέκεται στον ESM είναι στο απυρόβλητο; Δεν μπορεί να του καταλογιστεί τίποτα; Και το απόρρητο των εγγράφων σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τα καταστρέψουμε ή να έχουμε οποιαδήποτε πρόσβαση σε αυτά;

Η συνθήκη καθιερώνει νέο υπερκυβερνητικό οργανισμό, στον οποίο απαιτείται να μεταφέρονται απεριόριστα περιουσιακά στοιχεία εντός 7 ημερών, όταν υπάρχει τέτοιο αίτημα! Εναν οργανισμό, που μπορεί να μας μηνύσει αλλά έχει πλήρη ασυλία από κάθε μορφής δίωξη και που οι διευθυντές του απολαμβάνουν της ίδιας ασυλίας.

Δεν υπάρχουν ανεξάρτητοι ελεγκτές και κανένας νόμος δεν μπορεί να τον αγγίξει; Οι κυβερνήσεις δεν μπορούν να κάνουν τίποτα εναντίον του; Ολα τα εθνικά κεφάλαια της Ευρώπης στα χέρια ενός και μόνον υπερκυβερνητικού οργανισμού που δεν έχει καν εκλεγεί; Αυτό είναι το μέλλον της Ευρώπης; Αυτή είναι η νέα Ευρωπαϊκή Ενωση; Μια Ευρώπη στερημένη από κυρίαρχα δημοκρατικά κράτη; Αυτό είναι που θέλετε;..

Αν δεν είναι αυτό που θέλετε, επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπό σας. Είναι δικαίωμά σας να διαμαρτυρηθείτε!
__________________
ΣΗΜ.1. πληροφορίες γενικές: ESM-European Stability Mechanism
ΣΗΜ.2. Διάβασα και αυτό:
«Διαδώστε το βίντεο όσο μπορείτε, ενημερώστε τον κόσμο, αφυπνίστε τους γύρω σας!
Αν τους αφήσουμε να κάνουν αυτό που θέλουν παρακολουθώντας αμέτοχοι και αμήχανα τις εξελίξεις και τους σφετεριστές να φέρνουν τους πραξικοπηματίες... ίσως αργότερα να είναι αργά...
Μαζί με τους πραξικοπηματίες και τους επιτρόπους φέρνουν και δυνάμεις καταστολής...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ!
»

Δεν υπάρχουν σχόλια: